Om BPfoto

BPfoto.wordpress.com är en blogg som jag håller som en liten portfolio med främst bilbilder. Eftersom jag väldigt ofta fotar med min vän Bramstedt så passar jag även på att publicera många av hans bilder här med.

Nedanstående är utdaterat, men jag låter det stå kvar för lite nostalgi hur det såg ut i slutet av 2007. Min kamera är sedemera såld, men tids nog ska nog fotointresset få ta plats igen

Vem är jag?

Ja, var ska man börja… Som du säkert förstår så är bilar och foto av stort intresse. Jag är född och uppvuxen i Kalmar, och här studerar jag även teknik på Lars Kaggskolan.

Min fotoväska innehåller:

  • En Canon EOS 400D
  • 18-55mm f3.5-5.6 Canon EF-S objektiv
  • samt ett Manfrotto Modo 785B

Helt klart finns det mer utrymme i väskan för nya roliga saker – och det utrymmet kommer fyllas upp med tiden…

Vem är Bramstedt?

Bramstedt fyller 2008 hela 20 bast. Han jobbar på Electra Sweden AB men även som fotograf hos nattklubbarna för Palace Kalmar. Han bor strax utanför Kalmar och har det stora nöjet i att äga en Skyline R32 GT-R och ytterligare en fyrhjulsdriven bil i form av en Subaru Legacy från 1990.

Bramstedts fotoväska (en Nikon Crumpler) innehåller

  • En Nikon D80
  • Nikkor 18-135 f/3.5-5.6objektiv
  • Tokina Hoya HMC Skylight 1B polfilter
  • Nikon SB-400 Blixt

Även Bramsteds fotoväska har plats för mer leksaker och kommer förmodligen att fyllas upp…  

Vad gäller för materialet som publiceras i bloggen? 

Materialet som publiceras eller länkas in i bloggen tillhör respektive angiven skapare. Bilderna får inte vidarpubliceras utan tillstånd från kreatören. Du får däremot mer än gärna använda en text länk för att länka till bloggen i stil med:

Besök <a href=”https://bpfoto.wordpress.com&#8221; mce_href=”https://bpfoto.wordpress.com” title=”Bpfoto, en fotoblogg med inriktning på bilar”>fotobloggen bpfoto.wordpress.com</a>, en fotoblogg med inriktning på bilar.

Den 21 oktober 2007 genomförde jag och Bramstedt en fotosession med Erik Mattssons och hans dåvarande BMW 330 CI ute på Tjärhovet i Kalmar. Resterande bilder från den dagen finns i tråden Bilder: Mattssons BMW! på forumet hos Kalmar StreetRacers.
BMW E46 330 CI

Lämna en kommentar